Tánc cipők

A tánc nyelvén beszélni

A tánc a művészetek egyik legizgalmasabb ága. A tánc során az ember a test ritmikus, általában zenére történő mozgásával továbbíthat különböző érzéseket: örömöt, szomorúságot, fájdalmat, de ez a ritmikus mozgás spirituális töltettel is bírhat. A tánc kifejezhet gondolatokat, érzelmeket, vagy elmondhat egy történetet is, mely során a táncos cipője az egyik fejezet.

A jó tánc cipô jelentôsége

A tánc egyik legfontosabb kelléke a megfelelően kiválasztott, kényelmes lábbeli, mely azon túl, hogy nem korlátozza annak viselőjét a táncban, felépítésével egyenesen könnyít a nehezebb mozdulatsorokon. A kényelmi szempontokon túl nem szabad megfeledkezni a tánccipő esztétikai jelentőségéről sem, hiszen az egyéniséghez formált cipő az öltözékkel és a különböző kiegészítőkkel együtt a tánc során kialakuló összkép szerves részét képezi.

A tánc cipők készítése során is végtelenek a lehetőségek: készülhetnek a legkülönfélébb színekben és anyagból, emellett a sarok és az orr formáját, és a díszítéseket is kedve szerint választhatja meg. A táncos cipője igény szerint akár a táncruha anyagából is készülhet.

Természetesen maximálisan figyelembe veszem az adott műfaj támasztotta követelményeket. Ahhoz, hogy tökéletesen elégedett legyen az elkészült tánc cipővel, fontos, hogy a legapróbb részleteket is átbeszéljük. Ezért telefonos időpont egyeztetés után szeretettel várom bemutatótermemben, ahol nyugodtan, kényelmes körülmények között tervezhetjük meg álmai táncos cipőjét.