„A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka adni, mindig csak adni
Jó szót, bátorítást mosolyt, hitet,
És sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet.”

Goethe

Esküvői cipők

Az esküvôi cipô és a menyasszonyi ruha harmóniája

Kevesebb annál örömteli élmény van a nők életében, mint az esküvő napja. Ahhoz, hogy igazán jól érezze magát a bőrében menyasszonyként, harmóniát, szépséget és boldogságot sugározzon, fontos, hogy a menyasszonyi cipő és a ruha kényelmes legyen, jól harmonizáljanak egymással, és stílusukban az ön ízlését kövessék. Az esküvői cipő készítése segít ezt megvalósítani, akár az elegáns, a modern, az egyszerűségükben vonzó, vagy az extravagáns darabokat kedveli. A finom anyagok, az egyedi megoldások pedig igazán különlegessé teszik a menyasszonyi cipőt, ami így méltó kísérője lesz a nagy napnak.

esküvôi cipôben nem ismerünk lehetetlent

Esküvői cipőink finom anyagú és megmunkálású bőrökből készülnek, a lábbelik formái összhangot alkotnak a jelenlegi trendekkel. Fehér, ekrü, bordó, bőr és szatén kivitelben, de akár a ruha anyagából is elkészítjük a menyasszony által megálmodott cipőt. Hölgyek részére 33-43-as méretben biztosítunk lábbelit, míg férfi cipőink 37-46-os méretben rendelhetőek.

A különböző elképzelések alapján megalkotott fazonok rövid határidővel, különböző sarokmagasságban (1-3-5-7-9 cm.) és orrformával készülnek.

A kényelmes menyasszonyi és vôlegény cipô receptje

Meggyőződésem, hogy a megfelelő lábbeli (legyen az esküvői, menyecske, vagy bármilyen más alkalmi cipő) kiválasztásakor rengeteg lényeges tényező csak a személyes találkozás alkalmával kerül előtérbe. Ezért fontosnak tartom a részletes egyeztetést, mivel egy ilyen beszélgetés során könnyebben meg lehet találni a Megrendelő ízlésvilágának leginkább megfelelő esküvői lábbelit. Ha szeretné velem személyesen megbeszélni elképzeléseit, előzetes bejelentkezés alapján megteheti azt.

Amennyiben készleten lévő cipőinkre kíváncsi, arra nyitvatartási időben előzetes bejelentkezés nélkül is mód nyílik. Szeretettel várom önt bemutatótermemben!