Varga Éva
Bemutatkozás

Cipôkészítés a tömeggyártás árnyékában

A cipőkészítés mesterségét 1990 óta gyakorlom. Az idő múlásával megtapasztaltam, hogy az egyedi igényeket kielégítő manufaktúrákat fokozatosan ellehetetlenítette a konfekciós tömeggyártás. Ugyanakkor azt is láttam, hogy a vásárlók egy szűk hányada nem elégszik meg a mindennapos formavilággal.

 

A cipô és a táska harmóniája

2000-ben - mintegy szembeszállva a globális folyamatokkal - egyedi cipő - táska - kiegészítők harmonikus kollekciójának tervezésével és készítésével kezdtem el foglalkozni. Ezzel egy régi álmom teljesült, ráadásul munkámmal is igazolhatom egyik kedvenc mondásomat, mely szerint a részletekben rejlik a harmónia.

 

A jó cipô alapja a pontos egyeztetés

Jó érzés vevőim szemében látni azt az örömöt, amit a személyiségükhöz és elképzelésükhöz illeszkedő és kényelmes egyedi cipő vált ki. Ehhez az kell, hogy minden apró részletet nyugodtan, kényelmes körülmények között átbeszéljünk, még mielőtt nekilátnék a cipőkészítésnek. Ezért miután eldöntötte, hogy szeretne egy egyedi cipőt, kérem hívjon fel időpont egyeztetésre. A bejelentkezés után pedig szeretettel várom Önt bemutatótermemben!