Cipô-Táska

Egyedi cipô és vele harmonizáló táska együttese

Kevesebb annál örömteli élmény van a nők életében, mint az esküvő napja. Ahhoz, hogy igazán jól érezze magát a bőrében menyasszonyként, harmóniát, szépséget és boldogságot sugározzon, fontos, hogy a menyasszonyi cipő és a ruha kényelmes legyen, jól harmonizáljanak egymással, és stílusukban az ön ízlését kövessék. Az esküvői cipő készítése segít ezt megvalósítani, akár az elegáns, a modern, az egyszerűségükben vonzó, vagy az extravagáns darabokat kedveli. A finom anyagok, az egyedi megoldások pedig igazán különlegessé teszik a menyasszonyi cipőt, ami így méltó kísérője lesz a nagy napnak.

Egyedi ékszerek
– hangsúly a természetes ragyogáson

Cipőhöz a táska – A táska alapanyaga megegyezik a cipő anyagával, így azok harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Az együttes kivitelezés így keretbe foglalja az ön esztétikus megjelenését. Alkalomtól függően választhat fényesebb, reprezentatívabb alapanyagból kreált cipő-táska együttest, vagy elegáns, de visszafogottabb szettet.

Kiegészítôk a nôi lét tükrében

Mi nők, le sem tagadhatnánk, hogy imádjuk a cipőket, ékszereket és táskákat. Úgy érezzük, szépségükkel a kiegészítők is hozzátartoznak a női lét teljességéhez. Tovább árnyalják a ruha által kiváltott hatást, finomítják a személyiségünkről és stílusunkról alkotott képet, segítenek, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. A Fany-Moda gondoskodik arról, hogy kiegészítői nemcsak egymással, hanem az ön személyiségével is harmonizáljanak.

Az egyedi cipő-táska szett megtervezése személyes találkozást igényel, az apró részletek átbeszélése a garancia a minőségi eredményre. Bejelentkezés után szeretettel várom bemutatótermemben!